Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  02.05.2003  14:21

La màquina del carrilet torna a la seva avinguda

Men?ame
 02/05/03- La brigada municipal ha instal·lat aquest matí la màquina del carrilet en una nova rotonda situada a la part nord de l'avinguda del Carrilet (passada la cruïlla del carrer Eduard Toda), molt a aprop d'on era abans. La placeta de recent creació reprodueix una via de ferrocaril -amb travesses incloses- en la seva part central i es completa amb diversos elements de jardineria. La màquina ha estat restaurada, s'ha netejat tota la planxa i s'ha repintat. La restauració i la nova ubicació de la màquina s'inaugurarà demà, dissabte, a les 11.30h.

D'altra banda, aquesta tarda, a les 17.30h, l'alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, col·locarà la primera pedra del Centre Cívic Migjorn, al barri Juroca. El nou centre tindrà gairebé 1.500 metres quadrats, i serà aproximadament quatre vegades més gran que l'actual. La superfície total de l'emplaçament, afegint també els exteriors dedicats a jardí, sumarà gairebé 3.700 metres quadrats. La planta baixa està destinada, bàsicament a la funció diària dels treballadors, a l'atenció directa al públic, al col·lectiu de la tercera edat i a aquelles acitivitats que requereixin de grans espais. A banda, acollirà diversos despatxos per als treballadors, la consergeria, l'administració i un magatzem. La primera planta està destinada a la realització d'activitats: les organitzades pels serveis municipals i també per les entitats, associacions o col·lectius que ho sol·licitin i que siguin de l'àrea d'influència del centre. El mas històric passarà a formar part del nou centre cívic. S'hi instal·larà una biblioteca a la primera planta i una ludoteca a la planta baixa.

----------
+
Més informació: Article sobre el Centre Cívic Migjorn a la revista Mercadal (pdf)