El president de CiU, Jordi Pujol, presenta el candidat de Figueres, Antoni Calvó.

  • Serà durant un concert de gospel al Teatre Municipal El Jardí.

VilaWeb
Redacció
15.04.2003 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat i de CiU, Jordi Pujol, presenta aquest dimecres el candidat de la federació nacionalista a l’alcaldia de Figueres, Antoni Calvó. L’acte es farà al Teatre Municipal El Jardí, a partir de les 9del vespre, en el transcurs d’un concert de gospel.

Persones amb experiència municipal integren la llista de CiU per a les eleccions del proper 25 de maig, segons va afirmar Calvó dilluns passat quan es va donar a conèixer el nom dels integrants de “L’equip del canvi” . Maria Àngels Perxas és la segona de la llista, seguida per Santi Vila. El quart de la llista és Tomàs Gratacós, arquitecte i regidor a l’ajuntament de Figueres des del desembre del 2002. Aquests ja són actuals regidors del grup municipal de CiU.

En el cinquè lloc de la llista Albert Ollé, exdirector de Banca, concorre a unes eleccions municipals per primera vegada, igual que la sisena de la llista Marisa Puente, funcionària del Ministeri d’Economia. En el setè lloc de llista hi ha Carles Fita, que repeteix a la llista, advocat i regidor a l’ajuntament des de 1999. Eva Olivé, agent comercial, s’incorpora en el vuitè lloc presentant-se per primera vegada a unes eleccions municipals.

El restaurador Agustí Viarnés, membre fundador de Convergència Democràtica de Catalunya, s’incorpora en el novè lloc. El deu l’ocupa Pere Colomer, hoteler, i Miquel Roura, directiu de Ceres Roura, està en el número onze de la llista. En el dotzè lloc hi ha la poetessa Rosa Ma Malé i Lluís Camós, director comercial d’una empresa de seguretat i comunicacions, ocupa la posició tretzena. Com a número catorze hi ha José L.Guillén, advocat, i M. Dolors Viñolas Campasols, florista, ocupa el lloc quinzè essent aquesta la primera vegada que es presenta a unes eleccions municipals. En el lloc setze hi ha David Linares, professor; en el dissetè Laura Segura, interiorista; i el en lloc divuit Jordi Fèlix, topògraf. Joan Pujol, exempleat de banca, està al lloc dinou de la llista, mentre que la diputada al Parlament de Catalunya, Concepció Ferrer, ocupa la vintena posició. Tanca la llista l’exalcalde de Figueres Marià Lorca. Com a suplents de la llista hi ha Raquel Fiol, diplomada en Turisme, i David Frigola, administratiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any