Lliuren el premi internacional d’humor Gat Perich a Llançà

  • El dibuixant d’El Peródico de Catalunya, Miquel Ferreres, és el guardonat d’enguany.

VilaWeb
Redacció
07.02.2003 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El dibuixant d’El Periódico de Catalunya Miquel Ferreres serà guardonat aquest dissabte amb el setè Premi Internacional d’Humor Gat Perich, en un acte que es farà a l’hotel Grimar de Llançà, a quarts de dues del migdia. L’acte de lliurament del guardó es farà a l’aire lliure, abans de dinar i es preveu l’assistència d’unes 250 persones, representants del món dels mitjans de comunicació la seva major part.

El Premi Intrenacional d’Humor Gat Perich s’ha atorgat fins ara a dibuixants de prestigi, com ara Plantu (Le Monde), El Roto, Wolinski, Miguel Gila, Forges, Antonio Mingote i Gallego y Rey, a banda dels premis honorífics concedits a Gin, Cesc i Alfons Figueras. Ferreres havia col·laborat abans a Interviú, El Jueves, Avui, El Papus, El País, El Temps i La Vanguardia, entre d’altres.

El lliurament del Premi Gat Perich atrau a Llançà un important nombre d’humoristes gràfics i periodistes d’arreu de l’Estat espanyol. La majoria d’aquests es desplacen en tren. Aquest mitjà de transport surt de l’antiga Estació de França de Barcelona a dos quarts de dotze del migdia i arriba a l’estació de Llançà poc abans del lliurament del premi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any