Notícies

Divendres  07.02.2003  06:00

Lliuren el premi internacional d’humor Gat Perich a Llançà

El dibuixant d’El Peródico de Catalunya, Miquel Ferreres, és el guardonat d’enguany.

Men?ame
 

El dibuixant d’El Periódico de Catalunya Miquel Ferreres serà guardonat aquest dissabte amb el setè Premi Internacional d’Humor Gat Perich, en un acte que es farà a l’hotel Grimar de Llançà, a quarts de dues del migdia. L’acte de lliurament del guardó es farà a l’aire lliure, abans de dinar i es preveu l’assistència d’unes 250 persones, representants del món dels mitjans de comunicació la seva major part.
El Premi Intrenacional d’Humor Gat Perich s’ha atorgat fins ara a dibuixants de prestigi, com ara Plantu (Le Monde), El Roto, Wolinski, Miguel Gila, Forges, Antonio Mingote i Gallego y Rey, a banda dels premis honorífics concedits a Gin, Cesc i Alfons Figueras. Ferreres havia col·laborat abans a Interviú, El Jueves, Avui, El Papus, El País, El Temps i La Vanguardia, entre d’altres.
El lliurament del Premi Gat Perich atrau a Llançà un important nombre d’humoristes gràfics i periodistes d’arreu de l’Estat espanyol. La majoria d’aquests es desplacen en tren. Aquest mitjà de transport surt de l’antiga Estació de França de Barcelona a dos quarts de dotze del migdia i arriba a l’estació de Llançà poc abans del lliurament del premi.