Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  28.01.2003  06:00

Le Monde Diplomatique ja té web en català

Men?ame
 

Una de les revistes més prestigioses d’actualitat internacional, Le Monde Dlipomatique, ja es pot trobar en català. De moment, només té versió digital a l’adreça www.mondiplomatic.com. La web presenta amb periodicitat mensual els continguts traduïts de l’edició francesa de Le Monde Diplomatique. També hi ha una secció que inclourà el material elaborat pel col·lectiu ATTAC Andorra, que s’encarrega de la publicació catalana. A més de la versió francesa, la publicació té moltes edicions estrangeres; totes plegades tenen un tiratge superior al milió d’exemplars.
Le Monde Diplomatique, dirigit per Ignacio Ramonet, va ser la llavor del moviment internacional ATTAC (Associació Ciutadana pel Control Democràtic dels Mercats Financers i Institucions Corresponents), que a més d’Andorra també té presència al País Valencià, al Principat i a Mallorca. ATTAC va impulsar, igualment, l’organització del Fòrum Social Mundial a Porto Alegre, que acaba de fer la tercera convocatòria.