Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  27.11.2002  15:10

El Centre Mèdic inicia demà el cicle de xerrades, parlant de la família i els nens

Men?ame
 

Demà dijous comença el cicle d’enguany de les de xerrades divulgatives sobre psicologia, que estan organitzades per Pau Martínez Farrero, doctor en psicologia i psicoanalista, del Centre Mèdic Integral. A més, també hi col·labora l l’Associació de Veïns La Central-L’Olivera.

Aquesta és ja la quarta edició d’aquest cicle de conferències sobre psicologia, on es tracten temes que poden afectar a nens, adolescents i adults. Totes les conferències es portaran a terme al Casal Social de l’Associació de Veïns de La Central-Olivera, a la plaça dels Països Catalans.

Concretament, la xerrada que inaugurarà aquesta edició porta per títol “La importància de la família en el desenvolupament psicològic del nen”, i anirà a càrrec de Pau Martínez Farrero. En aquest cas, la conferència tractarà especialment sobre els paper del pare i la mare en el desenvolupament del nen, a més de tenir en compte altres aspectes importants en la vida del nen. Donat que cada cop més les mares treballen fora de casa, els menuts passen moltes hores amb avis i altres persones, i per tant s’ha de considerar la importància i efecte que poden tenir en el creixement del nen.

Tots els interessats en assistir a aquesta primera xerrada del Centre Mèdic Integral ho poden fer demà, a partir de les vuit del vespre, al local social de l’associació de veïns de La Central.