Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  21.10.2002  07:00

Es constitueix l’Agència de Qualitat d’Internet

Men?ame
 

Avui a migdia s'ha constituït a Barcelona l’Agència de Qualitat d’Internet (IQUA), la primera institució d’aquestes característiques de tot el món. IQUA neix amb l’objectiu d’establir, des de l'autoregulació, estàndards de qualitat, recomanacions i codis de conducta a internet. L’acte, que s'ha transmés en directe des de la web d’IQUA, a dos quarts d’una, ha consistit en la signatura de l'acta fundacional pels associats, que inicialment són tres: el Consell de l'Audiovisual de Catalunya, la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions i el Consell Andorrà de l'Audiovisual. També s'ha fet la signatura d'adhesió, com a membres de l'Agència, de les empreses, les associacions d'internautes i les entitats públiques i privades que s'han interessat per participar en el projecte.
IQUA també preveu d’actuar com a plataforma de mitjanceria i encunyarà un segell de qualitat que podran exhibir les webs que n'assumeixin les recomanacions. L'agència neix amb vocació internacional. Començarà a treballar gradualment a Europa, i prestarà una atenció especial a Llatinoamèrica.