Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  17.10.2002  15:22

La Generalita otorga la Creu de Sant Jordi a la Passió d'Olesa

Men?ame
 

Avui la Generalitat de Catalunya ha donat a conèixer finalment una notícia que ja feia dies que era al carrer: la Passió d’Olesa ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi, un guardó que vol premiar a associacions o particulars que hagin col·laborat en la defensa de la cultura catalana, o en àmbits de civisme o educació.

Ja feia diversos anys que La Passió treballava per aconseguir aquest guardó, tant a nivell institucional d’aquesta entitat, com amb el suport popular dels olesans i també del consistori. Finalment la tasca s’ha vist recompensada, ja que La Passió d’Olesa sempre s’ha destacat pel seu ús de la llengua catalana, fins i tot en temps del franquisme, protegida i auspiciada pel monestir de Montserrat.

El lliurament oficial del guardó de la Creu de Sant Jordi anirà a càrrec del president de la Generalitat, Jordi Pujol, i es farà el dissabte 7 de desembre, al Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb la presència dels diversos guardonats.