Vilaweb Badalona preestrenarà pel Correllengua la darerra entrega dels Otijocs

VilaWeb
Redacció
25.09.2002 - 01:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vilaweb Badalona ha arribat a un acord amb l’empresa Barcelona Multimèdia per preestrenar en exclusiva El secret del doctor Pots, la darrera entrega de la sèrie de videojocs Otijocs que arribarà a les botigues per Nadal.

En aquest setè títol de la col.lecció els dos protagonistes, la Noemí i el pilot Boris, es trobaran atrapats en un laberint d’enigmes en unes mines abandonades. Com en els títols anteriors de la sèrie, els dos personatges requeriran l’ajuda del jugador per superar proves basades en l’observació, la memòria i l’enginy. Cadascun dels 360 jocs disponibles és presentat per l’Ot, el bruixot, el popular personatge de la revista Cavall Fort creat per Picanyol. El CD-ROM també conté els Educots, un recurs pedagògic destinat a mestres o pares per treure el màxim profit dels continguts.

Per tal de dotar del màxim de realisme a les seves il.lustracions, Picanyol es va documentar a les mines de Cercs, al Berguedà i amb fotografies de la galeria de Sant Romà preses per la seva filla a bord d’un ferrocarril miner. Per altra banda, el doblatge dels personatges s’ha fet amb molta cura, mostrant diferents variants de la llengua catalana i amb dobladors de categoria, com en Joan Pera (Ot) o en Carles Canut (Boris).

La presentació del nou CD-ROM es farà en el marc del Correllengua 2002 a Badalona, una festa oberta a tothom per promocionar la cultura catalana. Vilaweb Badalona muntarà una paradeta el dissabte 5 d’octubre a partir de les onze del matí en el marc dels jocs infantils organitzats pel Correllengua. Tot aquells que vinguin a jugar amb Vilaweb Badalona i els Otijocs s’enduran un exemplar de la revista Cavall Fort i entraran en el sorteig de cinc jocs d’ordinador gentilesa de Barcelona Multimedia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any