Nova àrea bàsica de salut per als barris de la Gavarra i el Pedró

VilaWeb
Redacció
05.07.2002 - 10:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 5 de juliol s’inaugura la nova Àrea Bàsica de Salut dels barris de la Gavarra i el Pedró de Cornellà, a l’espai de l’antiga fàbrica de Can Moritz. L’equipament, de quatre plantes i més de 3.000 metres quadrats, ha estat realitzat pel Servei Català de la Salut en quinze mesos, després que l’Ajuntament de Cornellà construís l’edifici el 1996.

La inauguració té lloc a les 13 hores, amb la presència de l’alcalde de Cornellà, José Montilla, el president de la Generalitat, Jordi Pujol, i del conseller de Sanitat, Eduard Rius. El nou equipament està situat al costat del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, al carrer Mossèn Andreu, núm. 13.

L’edifici acollirà quatre serveis de salut actualment dispersos. El més remarcable és el trasllat de l’Àrea Bàsica de Salut que fins ara estava al carrer Mossèn Jaume Soler, que dóna servei a una població de gairebé 17.000 persones dels barris del Pedró i part de la Gavarra. El local actual, inaugurat el 1988, havia quedat petit, obsolet i poc adequat per a un centre d’atenció al públic.

L’Ajuntament de Cornellà va construir el nou edifici el 1996, reservant-ne una ala per al trasllat de l’Àrea Bàsica de Salut del barri i d’altres equipaments assistencials. La resta està ocupada actualment pel Centre Cultural Joan N. García-Nieto, que acull, entre d’altres, el Centre Cívic de la Gavarra, la Biblioteca Central de Cornellà, l’Escola Municipal de Música i una sala d’exposicions

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any