Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  16.02.2004  14:58

Joan Maria Pujals, nomenat director de l'Institut Ramon Llull

El patronat incorpora 21 intel·lectuals del país

Men?ame
 

Aquest migdia s'ha fet a Barcelona, l'acte de constitució del consell de direcció de l'Institut Ramon Llull al capdavant del qual hi serà el filòleg i escriptor Joan Maria Pujals, ex conseller d'Educació del govern català. El consell ha aprovat les línies generals d'actuació i el pressupost de l'Institut i ha encarregat al nou director el seu desenvolupament. Una de les primeres tasques del Ramon Llull serà la participació de Catalunya a la Fira Internacional del Llibre de Torí i la de les Illes Balears a Roma, amb un extens programa d'activitats. Una de les principals eines de l'Institut serà l'espai virtual, del qual se'n farà càrrec Fundación Telefónica.
També s'ha donat a conèixer els vocals del patronat, triats pels governs català i balear, format per vint-i-un intel·lectuals del país, en representació de les lletres, la filologia i la cultura catalanes: Antoni Badia i Margarit, Joaquim Molas, Miquel Batllori, Baltasar Porcel, Sergi Belbel, Carme Riera, Josep Joan Bigas Luna, Martí de Riquer, Maria del Mar Bonet, Xavier Rubert de Ventós, Anthony Bonner, Sebastià Serrano, Josep Carreras, Antoni Tàpies, Pere Gimferrer, Josep Termes, Isidor Marí i Mayans, Joan Triadú, Josep Massot, Marie Claire Zimmerman i Joan Francesc Mira.