Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  09.05.2002  06:00

Resultats de les eleccions al Claustre de la Universitat de Barcelona.

Men?ame
 

La Junta Electoral Permanent de la Universitat de Barcelona va proclamar ahir migdia els claustrals resultants de les eleccions celebrades passat dimarts. En aplicació de la LOU, el Claustre de la UB estarà format per 300 membres, distribuïts de la següent manera: 153 representants dels professors funcionaris doctors; 27 representants de la resta del personal docent i investigador; 90 representants dels estudiants; i 30 representants del PAS.

Els estudiants de la UB, que per primer cop escollien representants a Claustre en unes votacions diferenciades de les de junta de facultat, van registrar una participació del 4,8%, molt més baixa que en conteses electorals anteriors. L’Associació d’Estudiants Progressistes ha estat la formació més votada, seguida de la Coordinadora Estudiants Països Catalans, i de la FNEC. Pel que fa al personal docent, la participació ha estat del 59,1% entre els funcionaris doctors, i del 19,7% en la resta del personal. La participació del PAS en les eleccions a Claustre ha estat del 53,29%.

Pel que fa al vot electrònic, un 7% dels estudiants d’Odontologia, Matemàtiques i Biblioteconomia el van exercir durant una prova pilot. El vicerector d'Estudiants de la UB, ha valorat l’experiència de vot electrònic com «una primera prova molt interessant, però amb alguns defectes que caldrà corregir». A les enquestes realitzades després de la votació, els estudiants han expressat la seva confiança en aquest nou mètode electoral.
----------

09/05/02