Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  06.02.2002  12:56

Andorra, candidata a organitzar els Jocs d’Hivern del 2010

Men?ame
 

Andorra la Vella ja ha fet la primera passa de l’organització dels Jocs Olímpics d’Hivern de l’any 2010. L’executiu del Comitè Olímpic Internacional ha confirmat avui les candidatures aprovades: a més d’Andorra la Vella, hi ha Berna (Suïssa), Harbin (Xina), Jaca, Pyeongchang (Corea del sud), Salzburg (Àustria), Sarajevo (Bòsnia) i Vancouver (Canadà). El Comitè Olímpic Andorrà va aprovar finalment la presentació de la candidatura, després de ponderar la possibilitat d’esperar quatre anys més.

Andorra, doncs, tindrà representació oficial als Jocs Olímpics de Salt Lake City que comencen divendres, on es reunirà amb representants del COI. El mes de maig s’examinaran els dossiers presentats per les candidatures i es farà la selecció oficial. L’elecció definitiva de la ciutat organitzadora dels Jocs del 2010 no es farà fins el 2 de juliol de 2003, com es pot llegir al procés de selecció.


----------

! Actualització a les 12.59

+ Secció de Nosaltres.Com: Esports.

+ Més notícies: VilaWeb Andorra.