Els cossos dels alpinistes morts al Quirguisistan arriben aquest dissabte a Barcelona

  • El féretre d'Àlex Vicedo viatjarà tot seguit a Ontinyent

VilaWeb
VilaWeb
Redacció / ACN
26.06.2015 - 21:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha confirmat que els cossos dels tres alpinistes del Centre de Tecnificació de Catalunya morts a causa d’una allau al Quirguisistan arribaran a l’Aeroport de Barcelona aquest dissabte 27 de juny a les 23.00. La mateixa entiat ha explicat que un cop arriben a Barcelona seran traslladats directament als seus municipis natals, on el diumenge a la tarda es faran els funerals.

Les víctimes són Àlex Vicedo, d’Ontinyent; Josep Cotrina, de Ripoll (Ripollès), i Pol Rodríguez, de Tarragona (Tarragonès). Els tres alpinistes eren joves experimentats membres del Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) i es van veure sorpresos per una allau “imprevisible”, segons assenyalava el sots tècnic del CTAC, Elies Coll, poc després de l’accident.

Els tres alpinistes eren joves experimentats membres del Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) i es van veure sorpresos per una allau ‘imprevisible’, segons assenyalava el sots tècnic del CTAC, Elies Coll, poc després de l’accident.

Publicitat

“Tresors

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any