RECEPTA: Ànec amb cireres

  • El gastrònom Jaume Fàbrega al bloc 'Bona vida' de VilaWeb ens explica aquest plat tal com es fa a la Catalunya Nord

Redacció

20.06.2015 - 11:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Diu Jaume Fàbrega: ‘L’ànec s’adiu molt amb la fruita, ja que li dóna un toc refrescant: ànec amb peres (un clàssic gironí), ànec amb prunes i pinyons (del Penedès, d’Osona, el Lluçanès…), amb pomes, amb taronja (recepta francesa però ja documentada a l’ Edat Mitjana a Catalunya), amb sanguina, amb mandarines, amb magrana, amb cireres (creació afortunada d’ un restaurador de Ceret), amb préssecs, amb nectarines, amb figues… Fins i tot hi ha una recepta barroca amb codonys.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem