Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  09.06.2015  10:31

Softcatalà automatitza la traducció al català de l'app de missatgeria Telegram

L'associació ha creat un robot que facilita la catalanització d'aquesta alternativa de WhatsApp

Men?ame
 

L'associació Softcatalà acaba de llançar la versió en català de l'aplicació de missatgeria instantània Telegram. La traducció, informa, es va enllestir el febrer del 2014, però no apareixia per defecte a l'app i el procediment per a poder-la aplicar era força complex. Per això Softcatalà ha desenvolupat un petit programa que en facilita la configuració en les versions mòbils per a Android, iOS i Windows Phone.

Per a catalanitzar el Telegram, informa Softcatalà, cal enviar un missatge a l'usuari del Telegram @softcatala i indicar la plataforma emprada: Android, iOS o Windows Phone. Tot seguit el robot envia a l'usuari el paquet de llengua catalana i les instruccions per a poder-lo aplicar.

Emoticona oficial dedicada a Catalunya

Telegram, considerada una de les principals alternatives mundials de WhatsApp, ha estat notícia destacada la setmana passada a casa nostra. D'una banda, per les piulades de Pavel Durov, el fundador i president rus de l'empresa, favorables a la independència de Catalunya. I, d'una altra banda, per la inclusió d'una emoticona oficial, o 'sticker' en la terminologia de Telegram, dedicada a Catalunya. Hi apareix un home amb bigoti dalinià i barretina, samarreta blau-grana, un ase i la bandera catalana, a més de la Sagrada Família de fons.

 

Informació relacionada:

Telegram sorprèn amb un sticker sobre Catalunya

El fundador de Telegram, a favor de la independència de Catalunya