Notícies

Diumenge  07.06.2015  17:37

Rita Barberà: el separatisme ja arriba fins al límit de Múrcia

La batllessa sortint de València ataca Compromís i el PSOE en unes declaracions apocalíptiques

Men?ame
 

Rita Barberà, batllessa de València per pocs dies, ha fet les primeres declaracions públiques d'ençà de les eleccions del dia 24 del mes passat, unes declaracions en to apocalíptic: 'El poble valencià patirà molt; [...] el separatisme ja arriba fins a Múrcia.' Ha dit també que el PSOE, des de Zapatero, ha portat Espanya al desastre. Així mateix ha felicitat el Barça per la victòria de la Lliga de Campions, però ha dit que ho fa perquè és un equip espanyol, 'encara que alguns no ho vulguen'.

Barberà no ha aclarit si serà regidora o no. De moment recollirà l'acta, però no ha decidit si continuaria formant part del consistori. Sobre el nou govern municipal, ha dit que duraria tant com volgués Ximo Puig i que restaria supeditat al pacte sobre la Generalitat, que considera que és un 'embolic'.

Sobre el nou batlle, Joan Ribó, de Compromís, ha dit que 'no combrega' gens amb les idees d'aquest partit i que li sembla molt greu que amb els resultats del 24-M 'l'àmbit del sobiranisme català i el separatisme haja arribat fins la ratlla de Múrcia'.