Notícies

Dissabte  06.06.2015  16:57

L'anàlisi científica de l'increïble gol de Messi a la Copa

La cadena esportiva nord-americana ESPN ha publicat un vídeo on analitza amb tota precisió la jugada de l'astre blau-grana de dissabte passat

Men?ame
 

A poques hores de la final de Champions a Berlín, els afeccionats blau-grana confien que l'astre de l'equip, Lionel Messi, brilli com sol fer sempre, especialment en els grans partits. Si més no, esperen que jugui com ho va fer fa just una setmana, en la final de Copa amb l'Athletic de Bilbao, on va marcar un gol antològic. Aquell gol, justament, és el centre d'atenció d'un espectacular vídeo publicat per la cadena esportiva nord-americana ESPN on s'analitza, amb precisió científica, què va fer Messi amb la pilota en poc més d'onze segons.

Entre les moltes dades que s'hi donen dades hi ha la rapidesa en cursa del jugador argentí, la distància a què es troba en tot moment dels nombrosos defenses que van mirar de barrar-li el pas, la velocitat del xut final a porteria i el marge d'error des del seu angle, a més de l'ajustat pas de la pilota entre el porter i el pal:

 

Informació relacionada:

Messi, protagonista del millor anunci de la història de YouTube

Barça-Juve del 2005, la primera gran nit de Messi al Camp Nou