Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  26.05.2015  11:42

Mapa dels resultats del 24-M a Barcelona, barri per barri

Ada Colau concentra el vot en els barris on l'augment de participació va ser més gran

Men?ame
 

Vallbona, la Trinitat Nova i Torre Baró, tots tres barris al districte de Nou Barris, és on Barcelona en Comú d'Ada Colau va aconseguir més percentatge de vot en les eleccions de diumenge, amb un percentatge de vot que vorejava el 40%. En el mateix districte, a les Roquetes i a la Prosperitat, Colau també té molt alt percentatge de vot, que també es concentra al Bon Pastor, La Verneda, el Poble Nou, el Poble Sec… Justament on la participació va augmentar més respecte del 2011. CiU, en canvi, concentra el vot a les Tres Torres, Sarrià, Sant Gervasi, Pedralbes, el Putxet… Els barris on hi va haver menys increment de participació.

Vegeu en aquest mapa elaborat per Marc Belzunces els resultats del 24-M a Barcelona, barri per barri. Veureu, segons el color, quin va ser el partit guanyador. Situant el cursor damunt del barri podreu veure un desplegable amb els resultats de tots els partits.

(Vegeu també: el vot per partit a cada illa de cases)


Vegeu també: ELS RESULTATS de les eleccions del 24-M