Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  25.05.2015  13:27

Bosch diu a Colau que si empeny en el procés 'tot serà més fàcil'

El candidat republicà remarca que les forces del sí han guanyat i les del no han perdut

Men?ame
 

El número u d’ERC a l’ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha comparegut en roda de premsa per valorar els resultats municipals i ha enviat un missatge clar a Ada Colau: 'En la mesura que Barcelona en Comú accepti ser un actor que empenyi el procés, serà tot més fàcil'. El candidat republicà ha emplaçat Colau a tenir una reunió en els pròxims dies perquè la seva prioritat és 'ajudar a millorar Barcelona' però sense  renunciar als tres grans eixos: 'Igualtat social, honradesa i capital d’estat. Així és com afrontarem la ronda de contactes'.

En clau independentista ha volgut remarcar la importància dels comicis barcelonins: 'Les forces del sí han guanyat i les del no han perdut. Els regidors en contra de la independència han passat de 20 a 12. És un resultat favorable al procés. Un resultat molt net i molt clar'. També es compromet a portar a votació l’adhesió de Barcelona a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) 'i esperem que tingui el màxim suport'.

Rovira felicita els partits del sí

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha fet una valoració positiva dels resultats de les eleccions, uns comicis que enforteixen la formació republicana ja que ha aconseguit duplicar el nombre de vots respecte al 2011. Però la lectura que he fet Rovira de les eleccions s’ha centrat en el creixement dels partits sobiranistes: 'És una victòria de les forces del sí. I ara hem de continuar treballant per ser majoria el 27-S. Ens alegrem que tots els partits que aposten per la independència hagin sortit enfortits de les eleccions'. 'Les forces del sí hem passat d'un 38% a un 45% al país. La gent ha parlat i ha reforçat el procés', ha afrmat Rovira.

Heus ací la intervenció d'Alfred Bosch: