Suprema de lluç amb verduretes, vinagre de cava i oli de trufa

  • Una recepta que proposa la Maria del Niu

VilaWeb
VilaWeb

Redacció

01.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:

4 supremes de lluç
1 porro
2 pastanagues
50 g de mongeta tendra
4 espàrrecs verds
1 ceba
oli d’oliva
oli de trufa
vinagre de cava
sal i pebre

Elaboració:

Tallem totes les verdures a juliana.

Posem la paella al foc amb l’oli d’oliva. Enfarinem les supremes i les espolsem una mica.

Les posem a la paella amb la pell cara amunt, la paella a mig foc, i quan estiguin una mica cuites les retirem.

En el mateix oli, posem les verdures (pastanagues, mongetes, espàrrecs, ceba) tallades a juliana i les salpebrem. Les fem coure a poc a poc. 

Quan les verdures estiguin fetes, posem el lluç damunt de les verdures i ho reguem totamb el vinagre de cava. Ho tapem i ho deixem al foc fins que el lluç estigui cuit, a foc lent.

Passem a emplatar-ho: fem un llit amb les verdures, a sobre hi posem el lluç i ho amanim amb l’oli de trufa.

Si es vol, per acabar de guarnir el plat, es ratlla una mica de trofa per sobre.

(És una recepta de Maria Salvans.).

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem