El cantant de Txarango, Alguer Miquel, tanca la llista de Capgirem Vic

VilaWeb
Redacció
17.04.2015 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Maria Casas, professora i activista LGTB, en el lloc número 20, i Alguer Miquel, cantant del grup Txarango, en el 21, tancaran la llista electoral de CAPGIREM VIC – Assemblea Oberta d’Esquerres-CUP-Procés Constituent. La llista completa va ser votada i aprovada a l’assemblea oberta que va fer-se divendres al vespre a l’Orfeó. L’assemblea ja havia elegit a principis de febrer els 10 primers noms de la llista, i divendres es va completar fins el 21 i els 10 suplents que la normativa permet presentar.

La llista completa queda formada per les següents persones:

1. Joan Coma Roura. 33 anys. Viu al barri Vic Nord. Llicenciat en Sociologia, doctorand en Ciència Política. Membre de la CUP. Activista social dels Drets Humans.

2. Sara Blázquez Castells. 29 anys. Viu a la Guixa. Periodista.

3. Marc Barnolas Vilamala. 27 anys. Viu al barri del Remei. Educador social i director i monitor en el lleure. Regidor de la CUP a l’Ajuntament de Vic.

4. Katia Juncks. 42 anys. Viu al barri del Centre. Historiadora. Membre d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme i de l’Assemblea pels Drets Socials d’Osona.

5. Marta Anglada Viñolas. 42 anys. Viu al barri del Centre. Tècnica de prevenció de riscos laborals. Activista d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme.

6. Montse Vilà Portet. 45 anys. Viu al barri del Centre. Professora de teatre, professora a Vic Lleure, activista cultural.

7. Santi Silva Camps. 64 anys. Viu al barri de Santa Anna. Professor d’institut. Activista pels drets socials i membre del Procés Constituent.

8. Nil Puigivila Ylla-Català. 29 anys. Viu al barri de la Calla. Llicenciat en Sociologia. Regidor de la CUP a l’Ajuntament de Vic.

9. Toni Iborra Plans. 53 anys. Viu al barri dels Caputxins. Fa d’advocat. Lluitador de lluites socials diverses.

10. María Assumpció Martínez Artero. 42 anys. Viu al barri de Santa Clara Vella. Advocada. Membre del Procés Constituent i de la Plataforma d’Osona pel Dret a l’Avortament.

11. Jordi Sala Pou. 29 anys. Treballador del sector del metall, membre de l’Associació de Veïns de i de la Comissió de Festes de l’Horta Vermella, afiliat a la COS i militant de la CUP.

12. Arnau Comajoan Cara. 18 anys. Estudiant de batxillera a l’institut Jaume Callís, on milita al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Ha format part de l’organització juvenil ARRAN i és membre de l’assemblea de l’Ateneu Popular la Buixarda.

13. Dolors Vila Serra. 48 anys. Professora de matemàtiques.

14. Steve Cedar. 59 anys. Veí del Remei. Activista d’UCFR i membre d’En Lluita. Traductor.

15. Rosa Sambola Alcobé. 32 anys. Viu a pagès, en terme municipal de Vic. Diplomada en Teràpia Ocupacional i Magisteri. Doctoranda en Pedagogia.

16. Sergi Puig Vila. Viu a la Guixa. Graduat en Humanitats i Màster en Història Contemporània. Educador en el lleure.

17. Carla Dinarès Ayats. 26 anys. Viu al barri del Centre. Arquitecta.

18. Ignasi Costa Gallifa. 33 anys. Viu al carrer Sant Pere. Realitzador audiovisual.

19. Lídia Sentís Antolín. 52 anys. Treballadora social en el camp sanitari. Activista a UCFR.

20. Maria Casas Codina. Veïna del barri del Nadal. Llicenciada en Història de l’Art. Professora de secundària i cicles formatius. Activista LGTB.

21. Alguer Miquel Bo. 28 anys. Cantant del grup Txarango.

SUPLENTS.

22. Pep Comeres Costa.

23. Ramon Ripoll Ferrer.

24. Teresa Carreras Ruiz.

25. Laia Carrera Riera.

26. Quim Soler Salés.

27. Nil Cardona Capellà.

28. Emília Capellà Llovera.

29. Carme Quintero Torres.

30. Amin El-Meziani Anglada

31. Montse Castañé Roqué.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any