La neu dificulta la circulació a Cerdanya, Capcir i l’Alt Conflent

  • El fort vent i la neu, dificulta la circulació a les carreteres de Cerdanya i Capcir, amb tancament d'algunes. També s'ha suspès el transport públic, tan l'escolar com el de viatgers de l'Alt Conflent, Cerdanya i Capcir. Fem un repàs a aquestes condicions ...>>
    Dc. 25 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
25.02.2015 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El coll de Pimorent per la RN 320 està tancat. També l’accés al túnel per l’entrada nord a Portà Pimorent així com la RN 22 per accedir a Andorra. La circulació és difícil sobre la RN 116, a partir de Toès i en totes les carreteres departamentals i nacionals que donen accés a Cerdanya, Capcir i l’Alt Conflent, son necessaris els equipaments especials als vehicles.

Per altre banda, els transports de mercaderies per vehicles de més de 19 Tones, estan prohibits entre Prada de Conflent i la Guingueta d’Ix, i a la RN 20, entre Foix i Ur.

Tampoc poden circular els transports públics, tant escolars com de viatgers, aquests darrers s’aturen a Oleta.

Qualsevol dubte? Consulteu la web de la  direction interdépartementale des routes du Sud-Ouest. Consulteu també els riscos de nevades i allaus a la web de Météo France des d’aquí.

Com sempre, teniu també a la vostra disposició la web de la carta VH, que dóna informacions en temps real sobre les condicions de conducció de la xarxa de la DIR Sud-Oest, amb vistes preses per càmeres disposades sobre sectors sensibles, els missatges del PMV (Rètols amb missatges canviants) així com les informacions de circulació i els consells, per telefon al  04 68 38 12 05.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any