Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  20.02.2015  01:27

Aquest dilluns presenten la Crida per la Festa Ovidi Montllor

Els promotor de la festa, que es vol fer arreu dels Països Catalans, presenten la iniciativa a les set a l'Espai VilaWeb

Men?ame
 

La Xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans, Som Països Catalans, la CAL -Coordinadora d'Associacions per la Llengua- i Feliu Ventura presentaran aquest dilluns a les 19.00 a l'Espai VilaWeb la crida a la Festa Ovidi Montllor. Aquesta festa vol celebrar en el major nombre possible de poblacions la vida i l'obra del cantant d'Alcoi, aquest any que en fa vint de la seua mort. L'acte és obert a tothom.

Feliu Ventura ha escrit el text de convocatòria:

'Ovidi Montllor representa en carn viva el compromís amb el seu poble i amb la seua cultura i llengua però també representa el seu compromís amb els treballadors i la llibertat. Oblidar Ovidi és buidar de sentit, una per una, aquestes paraules.

Per al desè aniversari varem organitzar l’Any Ovidi amb centenars de trobades i homenatges per tot el país i molta gent va descobrir i redescobrir un dels nostres cantants més estimats. De manera espontània es va estendre la seua figura i obra i va calar definitivament en la vida de moltes persones.

Sempre és l’hora de celebrar l’Ovidi Montllor però ara tenim un al·licient especial: ja en fa 20 anys i ja torna a tocar. Per això m’agradaria –a la manera de Josep Lozano amb la festa Estellés- convidar a celebrar l’Ovidi amb la “Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances.”

Que cada poble i ciutat tinga aquest any una “Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances” amb gent reunida per a recordar l’obra d’Ovidi: les cançons, els poemes, les pel·lícules, el teatre,… o simplement brindar i menjar per ell.

Seguint vers per vers la cançó de “Les meues vacances” o sense més indicacions ni límits que la imaginació dels organitzadors de cada “Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances”.

És hora que el país retorne a l’Ovidi l’estima i el compromís que ell va tindre amb el seu poble: altre cop de part dels bons.'