Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  18.02.2015  16:29

Ciutadans elimina la llengua catalana de la seva web

Des de diumenge ha deixat de ser bilingüe i només es pot consultar en castellà

Men?ame
 

El partit d'Albert Rivera, Ciutadans, va renovar la web fa quatre dies, diumenge. Segons la notícia que en va fer l'Agència Catalana de Notícies, 'el nou portal es proposa afavorir la participació ciutadana i fer que la formació sigui més transparent'. Entre les novetats de la web es destaca un aspecte: n'ha desaparegut la llengua catalana. Ja no hi ha l'opció d'escollir idioma. Per tant, la web ja no és bilingüe, sinó monolingüe. En aquest enllaç es veu la versió actual, i en aquest altre, l'antiga, on efectivament es podia navegar en català i espanyol, gràcies a una pestanya situada a dalt a l'esquerra.

El partit d'Albert Rivera és una formació política que es presenta als electors com la gran defensora del bilingüisme, però ara utilitza una web monolingüe. Només es pot llegir en espanyol. Aquest canvi coincideix amb els atacs recents rebuts per Albert Rivera per haver piulat en llengua catalana a Twitter.