Sucs verds, sucs saludables

  • Una novetat gastronòmica de Cossetània edicions

VilaWeb
M.S.
14.02.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La nutricionista Carla Zaplana proposa al llibre ‘Sucs verds‘ (Cosserània) trenta receptes de sucs a base de vegetals, sobretot de fulla verda, i amb la dolçor d’algunes fruites. Zaplana defensa que la incoporació d’aquests sucs en l’alimentació diària millora l’estat de salut, perquè són verdures amb efectes antioxidants, depuradors i rejovenidors. Us proposem el suc ‘Neteja el teu cos’ (sensació de frescor, neteja digestiva i benestar i progressiu augment de l’energia).

Ingredients:

1 cogombre

1 branca d’api

1 trosset d’arrel de gingebre (de la mida d’una ungla del dit gros)

5 fulles de menta

2 tiges de fonoll


Elaboració:
Renta bé tots els ingredients. Escorre’ls i eixuga’ls amb un drap. Si el cogombre no és ecològic, pela’l. Fes-los a trossos i passa’ls per l’estractor de sucs. Consumeix el suc resultant de seguida.

Beneficis:
Vet aquí una altra versió del famós suc verd per poder-lo alternar. La menta incorpora al suc clàssic una aportació més alta de clorofil·la, que és un gran netejador de la sang. El fonoll potencia els efectes del suc, amb una dosi extra d’antiradicals lliures. Tots dos ingredients són alhora molt digestius i calmants. Aquest suc no porta cap fruita o ingredient dolç, de manera que és un suc ideal per a les persones amb diabetis o que pateixen candidiasi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any