Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  10.02.2015  00:00

Els matemàtics del país s'apleguen a Otos

El cap de setmana vinent s'hi celebra la 5a Trobada de Societats de Matemàtiques de Parla Catalana

Men?ame
 

La Societat d’Educació Matemàtica Al-Khwarizmi ha organitzat la 5a Trobada de Societats de Matemàtiques de Parla Catalana, a celebrar els dies 14 i 15 de febrer, una part important de la qual es desenvoluparà a la Vall d’Albaida.

Concretament serà a Otos on tindrà lloc la major part del programa de la trobada, en la vesprada del dissabte i diumenge de matí. En aquesta localitat, els participants assistiran a una conferència de Joan Olivares sobre mètodes antics de mesurar el temps, i a una observació astronòmica. Diumenge, faran una visita a la ruta dels rellotges de sol i a l’exposició permanent d’Antoni Miró del palau marquesal. Abans d’arribar a Otos, dissabte de matí, els matemàtics visitaran el Monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat.

En aquestes trobades científiques hi participen membres de les diferents juntes directives de la Societat Catalana de Matemàtiques, la Federació d'Entitats d'Educació Matemàtica de Catalunya, la Societat Balear de Matemàtiques-XEIX i de la pròpia societat que l’organitza en aquesta ocasió.