Els matemàtics del país s’apleguen a Otos

  • El cap de setmana vinent s'hi celebra la 5a Trobada de Societats de Matemàtiques de Parla Catalana

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.02.2015 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Societat d’Educació Matemàtica Al-Khwarizmi ha organitzat la 5a Trobada de Societats de Matemàtiques de Parla Catalana, a celebrar els dies 14 i 15 de febrer, una part important de la qual es desenvoluparà a la Vall d’Albaida.

Concretament serà a Otos on tindrà lloc la major part del programa de la trobada, en la vesprada del dissabte i diumenge de matí. En aquesta localitat, els participants assistiran a una conferència de Joan Olivares sobre mètodes antics de mesurar el temps, i a una observació astronòmica. Diumenge, faran una visita a la ruta dels rellotges de sol i a l’exposició permanent d’Antoni Miró del palau marquesal. Abans d’arribar a Otos, dissabte de matí, els matemàtics visitaran el Monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat.

En aquestes trobades científiques hi participen membres de les diferents juntes directives de la Societat Catalana de Matemàtiques, la Federació d’Entitats d’Educació Matemàtica de Catalunya, la Societat Balear de Matemàtiques-XEIX i de la pròpia societat que l’organitza en aquesta ocasió.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any