Adrià Puntí fa vibrar el públic del BarnaSants

  • El músic de Salt, acompanyat per la Band Bang Bang, se suma a l'homenatge del festival a Ovidi Montllor

VilaWeb
VilaWeb
ACN
31.01.2015 - 09:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El públic del festival BarnaSants ha vibrat aquesta nit amb l’Adrià Puntí que més coneix i el que espera descobrir. El músic de Salt ha avançat alguns temes del seu imminent nou disc, ‘La clau de girar el taller’, un treball molt esperat pels seguidors d’aquest artista de culte que manté un silenci de tretze anys sense LPs. Uns seguidors incondicionals que tenien ganes d’assaborir les cançons del nou àlbum, previst per al 2015, però també d’escoltar clàssics com ‘Catximba’ o ‘Sota una col’. Puntí, que ha actuat al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat amb la seva nova formació, la Band Bang Bang, també ha interpretat ‘Carnisseria’ d’Ovidi Montllor, homenatjat pel festival en aquesta edició.

En aquest vídeo podeu veure alguns fragments de les cançons interpretades per Puntí:

El músic ha tancat la seva actuació amb aquesta interpretació de ‘La catximba’ i ‘Sota una col’:

Amb la guitarra i l’harmònica; al piano o amb tota la Band Bang Bang, Puntí ha embruixat el BarnaSants amb la seva música i dosis d’humor. L’artista de Salt ha captivat el públic des de la primera cançó que ha interpretat, ‘Esperit’, i l’ha fet posar dempeus amb un final apoteòsic amb ‘Catximba’ i ‘Sota una col’.

Considerat un dels compositors i lletristes més brillants del panorama català, el qui va ser l’ànima d’Umpah-Pah s’ha presentat al públic del BarnaSants amb aquesta formació renovada que ja va exhaurir entrades al Mercat de Música Viva de Vic. Lluís Costa a la guitarra elèctrica, Pedrito Martínez al baix i Dani Pujol a la bateria i percussió formen la Band Bang Bang.

‘Esperit’ ha estat un dels temes que Adrià Puntí ha avançat del disc que s’espera per als propers mesos, després de tretze anys sense treure cap LP. També ha descobert ‘Tornavís’ i ‘La prova del nou’, entre altres. Un altre dels moments més especials del concert ha estat la versió que ha ofert de ‘Carnisseria’ per retre homenatge a Ovidi Montllor. El festival recorda el cantautor en el 20è aniversari de la seva mort.

Puntí ha presentat aquest mes de gener l’EP ‘Benvinguts al desastre’, que inclou tres temes gravats en directe i una nadala. Es tracta de dues d’aquestes cançons que formaran part del nou disc, ‘Esperit’ i ‘La prova del nou’; una nova versió de ‘Cor agre’, ara anomenada ‘Cor molt agre’, i la nadala ‘No és broma’, ja inclosa al recopilatori ‘Altres cançons de Nadal’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any