Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  28.01.2015  08:37

Tinent Segura: 'Si hagués dit que, als catalans, se'ls ha de fotre canya, no m'haurien arrestat'

Catalunya Ràdio entrevista el militar espanyol arrestat

Men?ame
 

Luis Gonzalo Segura, el tinent espanyol arrestat per haver denunciat corrupció dins l'exèrcit, ha fet unes declaracions a Catalunya Ràdio en què diu: 'Si hagués dit que, als catalans, se'ls ha de fotre canya i que hem d'anar a Catalunya amb la cabra de la legió, no m'haurien arrestat.' Segura fou arrestat per tercera vegada per haver-se oposat públicament a una intervenció militar a Catalunya, per haver dit que 'la majoria dels militars es negaria a seguir una hipotètica ordre d'intervenció a Catalunya'.

El programa 'La tribu de Catalunya Ràdio' hi va parlar ahir per telèfon. Segura parlava des de la presó on compleix la pena. Es declarava sorprès per haver estat arrestat i, en canvi, al cap de l'Estat Major de la Defensa, no li hagués passat res tot i haver fet unes declaracions en sentit contrari. 'Hi haurà independència o no n'hi haurà, però no hi pot haver mai una intervenció militar, i menys tenint en compte la història recent d'Europa. Vivim a Europa, i aquí els problemes que puguin sorgir entre els ciutadans s'han de resoldre d'una forma democràtica', diu.

Escolteu les declaracions del tinent a Catalunya Ràdio:

Informació relacionada:

L’Edward Snowden espanyol, entrevistat a Núvol