Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  21.01.2015  20:37

Autor/s: ACN

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona tanca la celebració dels seus 25 anys

El seu director cita entre els reptes fer arribar el català als que no el tenen com una de les llengües habituals

Men?ame
 

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ha celebrat els seus 25 anys en un acte que s'ha fet al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona és un dels 22 centres del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), organisme que vetlla pel coneixement, l'ús i la divulgació de la llengua catalana en tots els àmbits. Amb aquest acte s'ha tancat la celebració del primers 25 anys del Consorci. El director del CNL de Barcelona, Jordi Manent, ha citat entre els objectius fer arribar el català als que no el tenen com una de les llengües de comunicació habitual i portar el català fora de l'aula al món de l'oci i el lleure.

Segons ha recalcat l'Ajuntament de Barcelona, el CNL de la ciutat ha fet 'un esforç important de producció de material pedagògic que en els darrers anys s'ha centrat en els cursos de nivell bàsic de català i en els cursos adreçats a col·lectius laborals com són el 'Curs Bàsic Català a taula', per a persones que treballen en el sector de la restauració, i els materials específics per als cursos de català per a la comunitat xinesa de la ciutat'.