Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  12.01.2015  13:07

L'ANC anuncia piulades massives, repics d'atuells i concentracions fins que hi hagi acord per a les eleccions

Fixa el 15 de gener com a data límit per a l'acord

Men?ame
 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol que hi hagi un acord abans de dijous per a convocar eleccions de caràcter plebiscitari, que haurien de fer-se abans de les municipals, i per això ha decidit d'emprendre una campanya de mobilitzacions que comença aquest vespre mateix. Amb el nom 'Acord, eleccions i independència', l'ANC fa una crida a fer una piulada massiva a Twitter avui a les 20.30 i a participar en repics d'atuells una hora més tard, a les 21.30. La intenció és repetir totes dues accions fins dijous mentre no hi hagi acord. 

I si dijous no s'ha arribat a cap acord, l'ANC preveu de convocar per a aquell mateix dia concentracions a tot el territori. I també ha anunciat una 'mobilització de major intensitat' per a diumenge si aleshores tampoc no s'ha arribat a cap acord. 

Segons que explica l'ANC en un comunicat, el secretariat nacional va decidir dissabte de consultar associats, simpatitzants i col·laboradors, per decidir quin ha de ser el posicionament de l'ANC, 'tant si s'arriba a un acord, com en el cas no desitjable que aquest acord no es produeixi'. Si n'hi ha, diu, aquesta consulta servirà 'per definir quin ha de ser el grau d'implicació i de compromís de l'organització en aquestes eleccions'. Si no n'hi ha, la consulta 'serà el punt de partida per fer públic el posicionament i la proposta d'actuació a curt termini de l'Assemblea'.