Ramon Garcia i Soler, Medalla d’Or dels Global Music Awards

  • En la categoria de composició per 'Concert per a marimba i orquestra'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.12.2014 - 11:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El prestigiosos Global Music Awards han reconegut el talent musical del compositor Ramon Garcia i Soler, a qui han atorgat el premi en la categoria de composició per l’obra ‘Concert per a marimba i orquestra’ (àudio), amb la qual concorria a aquests premis, juntament amb la banda sonora d ‘Blondi, Hitler’s dog’. Els Global Music Awards tenen ara oberta una pàgina perquè els internautes puguen votar el músic favorit d’entre els aspirants als premis.

El compositor guardonat considera que el premi és un reconeixement a la seua producció compostiva, el qual servirà per a difondre la seua obra arreu del món, especialment als Estats Units, ja que la composició premiada es divulgarà entre més de trenta mil professionals de la música i en altres àmbits musicals.

Els Global Music Awards, creats l’any 2011, estan dedicats als artistes emergents de prestigi amb la intenció de potenciar-ne la presència pública. A més, lliuren reconeixements especials a col·lectius i músics implicats en moviments socials.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any