Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  26.12.2014  11:26

Ramon Garcia i Soler, Medalla d'Or dels Global Music Awards

En la categoria de composició per 'Concert per a marimba i orquestra'

Men?ame
 

El prestigiosos Global Music Awards han reconegut el talent musical del compositor Ramon Garcia i Soler, a qui han atorgat el premi en la categoria de composició per l'obra 'Concert per a marimba i orquestra' (àudio), amb la qual concorria a aquests premis, juntament amb la banda sonora d 'Blondi, Hitler's dog'. Els Global Music Awards tenen ara oberta una pàgina perquè els internautes puguen votar el músic favorit d'entre els aspirants als premis.

El compositor guardonat considera que el premi és un reconeixement a la seua producció compostiva, el qual servirà per a difondre la seua obra arreu del món, especialment als Estats Units, ja que la composició premiada es divulgarà entre més de trenta mil professionals de la música i en altres àmbits musicals.

Els Global Music Awards, creats l'any 2011, estan dedicats als artistes emergents de prestigi amb la intenció de potenciar-ne la presència pública. A més, lliuren reconeixements especials a col·lectius i músics implicats en moviments socials.