Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Divendres  12.12.2014  20:00

300 contes per a un Tricentenari: El rei i el sabater

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Temps era temps, a Barcelona, cap i casal de Catalunya, hi va anar a viure molta gent. Perquè els pirates no l’ataquessin, Barcelona era tota envoltada de muralles. La gent s’anava acumulant dintre d’aquelles muralles. Cada cop més gent. Cada cop estaven més estrets. Les cases tocaven les unes amb les altres. I també tocaven el palau del rei. Diuen i expliquen que aquell rei era bo i just. Però hi havia una cosa que el posava molt nerviós. El rei en Jaume tenia les orelles plenes d’una cançó, o de dues o de tres. Tenia les orelles plenes de la veu d’una noia que vivia a prop del palau. Sabeu què va passar? Millor que us ho expliqui el rondallaire Albert Estengre en aquest conte que es diu ‘El rei i el sabater’.

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo i per a tots els públics, explicat per Albert Estengre. Podeu seguir-los i comentar-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.