Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dimecres  03.12.2014  20:00

300 contes per a un tricentenari: La caseta de sucre

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Hi havia una vegada una home que era molt pobre. Tenia dos fills, un nen i una nena. Eren tan pobres que passaven molta gana tots tres i un dia que el pare se'n va anar a treballar, els dos fills van pensar que anirien al bosc per veure si trobàven alguna cosa per menjar. El pare els havia avisat que no sortíssin de casa, però ells ho van fer igualment. Els dos germans vàren caminar molt i molt, sense trobar cap aliment. Al cap de molta estona de caminar, van veure una caseta una mica més avall. S'hi van acostar i van començar a sentir una flaire molt bona. Resulta que la caseta era de sucre! Quan feia una mica que endrapàven, de dins en va sortir la mestressa, que resulta que era una bruixa. Què els va passar al nen i a la nena? Això millor que us ho expliqui el rondallaire al conte d'avui: La caseta de sucre.

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo i per a tots els públics, explicat per Albert Estengre. Podeu seguir-los i comentar-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.