Més de mil xiquets han participat ja en la campanya Cinema a l’Escola

  • Mil tres-cents alumnes han assistit a les projeccions de cinema en valencià d'Escola Valenciana · Ho faran també escolars d'Agullent i de Bocairent

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.12.2014 - 10:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La campanya Cinema a l’Escola impulsada per Escola Valenciana ha servit ja perquè mil tres-cents xiquets de la Vall d’Albaida hagen pogut veure cinema en valencià. Organitzades per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, els cinemes Cineapolis del Centre Comercial El Teler d’Ontinyent van programar projeccions de la pel·lícula ‘Operació cacauet’ els dies 20 i 21 de novembre passats.

A aquestes projeccions hi van assistir mil tres-cents alumnes d’Infantil i Primària de les escoles Martínez Valls, Rafel Juan Vidal, Lluís Vives, i Bonavista d’Ontinyent,  i de les Mare de Déu del Remei de Castelló de Rugat, Covalta d’Albaida i del CRA Riu d’Albaida de Bellús, Benissuera, Guadasséquies i el Palomar.

La campanya arribarà pròximament a escolars d’Agullent i de Bocairent, localitats on també s’hi faran projeccions.

A tot el País Valencià en seran prop de 50.000 els alumnes que participaran en el programa Cinema a l’Escola 2014-2015. L’alumnat des d’Infantil fins a Batxillerat de vint-iquatre poblacions de diferents comarques podrà veure les projeccions de vint-i-dues pel·lícules i documentals. Es tracta de cintes recentment estrenades i amb temàtiques que es poden treballar pedagògicament a l’aula i que es projectaran en hores lectives.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any