Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  30.11.2014  09:51

L'Assemblea de Veïns de Benimaclet i Lluís Miquel Camps reben els Miquelets d'Honor

Ahir es lliuraren els premis, organitzats per la Societat Coral el Micalet

Men?ame
 

La Societat Coral el Micalet va lliurar ahir els premis Miquelet 2014, de teatre, assaig i investigació filològica, a més del Miquelet d'Honor, que enguany s'atorgà a l'Assemblea de Veïns de Benimaclet, en la categoria col·lectiva. Per la seva banda, el cantant i productor musical Lluís Miquel Campos va rebre el Miquelet d'Honor individual.

L'Assemblea de Veïns de Benimaclet té els seus orígens al poble de Benimaclet de fa prop de 130 anys, abans de néixer València. A hores d'ara, és un dels barris més vius de la ciutat. Una font de moviments ciutadans que treballa 'des d'una òptica nacional, de Països Catalans', explicava fa uns dies el president del Micalet, Tonetxo Pardiñas, que explicava que el Micalet volia reconèixer 'la tasca nacional i de país que desenvolupen les entitats que premien'.

Pel que fa al Miquelet d'Honor individual, Pardiñas en deia: 'Volem lloar no només la seva tasca com a cantant, sinó la feina de promoció que ha fet al llarg de tota una vida, a nivell audiovisual i de gravació a nous grups emergents; volem premiar la constància i el treball per a la cultura del país'.

A més dels dos Miquelet d'Honor, també es van lliurar els premis Micalet de Teatre, l'Enric Soler i Godes d'experiències pedagògiques a l'escola i el Joan Coromines d'investigació filològica, històrica o cultural.