Franca Masu: ‘Tinc l’esperança que aquest procés sigui positiu per als Països Catalans’

  • La cantant algueresa diu que admira els catalans del Principat i que creu profundament en l'autodeterminació dels pobles

VilaWeb
Redacció
08.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els catalans són convocats demà a votar sobre el futur polític de Catalunya. En un moment tan crucial per al país, hem volgut demanar a personalitats referents de la resta dels Països Catalans com el veuen i viuen. Hem recollit les opinions de l’artista de Vinaròs Carles Santos; el músic mallorquí Biel Majoral, l’activista nord- català Hervé Pi i l’algueresa Franca Masu.  

«Els catalans arriben a aquest moment després d’un llarg període de temps on han pogut portar endavant els seus propis motius, reflexions i convenciment. Ells saben perfectament què fan i la raó per la qual volen decidir el seu propi futur. Jo els admiro des de lluny, perquè penso que és una voluntat conjunta enorme, i vist des d’aquí és d’una gran admiració. És la força d’un gran poble unit!

La mia esperança és que tot aquest procés sigui una cosa positiva per tots els Països Catalans, espero que no sorgeixin rivalitats o malentesos entre uns i altres. En una Europa que jo m’estim unida i forta m’agradaria que aquest procés fos per créixer, per ser més grans i forts i no per dividir ni per separar. Hi ha d’haver un procés de creixement social, cultural i històric i jo comparteixo qualsevol anhel de canvi per a millor. Admiro els catalans que han discutit, pensat i reflexionat durant tot aquest temps sobre el procés perquè crec profundament en l’autodeterminació dels pobles.»



Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any