Parlem, la nova operadora de telefonia catalana

  • Començarà a funcionar a mitjan novembre amb serveis de telefonia mòbil per a particulars i telefonia fixa, mòbil i banda ampla per a empreses

VilaWeb
Redacció
23.10.2014 - 14:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui s’ha presentat Parlem, que neix amb la intenció d’esdevenir l’operadora virtual de telefonia de Catalunya. El seu fundador, Ernest Pérez-Mas, ha dit que començarà a funcionar a mitjan novembre com a servei integral de veu i dades que es podrà contractar a través de les webs Parlem.com i ParlemTelecom.cat i de l’app de l’operadora. D’entrada oferirà amb la xarxa d’Orange servei de telefonia mòbil a particulars i de telefonia mòbil, fixa i accés de banda ampla a empreses.

Com a companyia de nova generació, ‘alliberada de les inversions en xarxa i centrada en el desenvolupament de serveis’, Parlem es presenta com l’única operadora de serveis de telefonia i internet catalana per a particulars i empreses, centrada en el mercat català. Per això vol fer del català la llengua habitual ‘de relació, de comunicació i de representació institucional’.

En la presentació, els impulsors de Parlem han esmentat tres valors clau més de l’empresa: la proximitat, la innovació i la contribució, atès que Parlem ‘vol encapçalar i impulsar el creixent ecosistema de desenvolupadors de solucions mòbils a Catalunya’. Amb aquests tres pilars l’empresa vol capgirar el model tradicional de les operadores i situar el client ‘com a centre i motor de la seva activitat’.

Rere Parlem hi ha el fundador, Ernest Pérez-Mas; la societat d’inversió Ona Capital (de la família Font, propietària de Bon Preu, i la família Carandell); FonYou Telecom, i el grup MasMóvil Ibercom.

Parlem, que funcionarà amb la xarxa d’Orange, té la seu al districte 22@ de Barcelona i el centre de dades a l’Hospitalet de Llobregat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any