Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dimecres  08.10.2014  20:00

300 contes per a un Tricentemnari: La vella

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Una vegada hi havia un pobre home que tenia tres fills, una horta molt gran i poca pluja. No hi creixia res i tenien gana. Un dia tots tres fills se li van presentar a davant i li van dir que volien marxar de casa, que volien anar a fer fortuna. Abans que marxessin, el pare els va donar un consell: 'no feu mal a ningú i vigileu que no us en facin', els va dir. També els va desitjar sort i els va donar un gos i un cavall a cadascú. El més petit, abans de marxar, li va dir que si mai feia fortuna, que tornaria per compartir-la. Els tres germans es van separar al cap de poc i es van prometre que s'ajudarien si mai algun d'ells tenia problemes.  Quines dificultats van tenir? Algun d'ells va aconseguir cap fortuna? És el que explica el conte d'avui: La vella.

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo i per a tots els públics, explicat per Albert Estengre. Podeu seguir-los i comentar-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.