04.10.2014 - 06:00
Nandu Jubany, xef de Can Jubany i assessor de l’hotel Majestic de Barcelona, entre moltes altres col·laboracions i establiments al seu càrrec, es va encarregar de servir el dinar a peu dret per als dos-cents cinquanta participants en el II Wine & Culinary. A disposició dels comensals hi havia tota la gamma de vins del grup Torres, d’ambdós continents, que sumen setanta referències. Just abans de l’àpat, Nandu Jubany va oferir una demostració d’alguns dels plats que es podrien tastar. Us els anirem referenciant al llarg de les properes setmanes. Comencem pels rovellons amb botifarra negra.
Amb la paella freda, es posen els rovellons i se salen perquè deixin anar l’aigua. Després s’hi afegeix una mica de pebre i oli. Els tapem. Un cop cuits, s’hi afegeix la botifarra negra esparrada per sobre.
A can Jubany, la botifarra se la fan ells mateixos, perquè tal com explica el xef, a ca seva maten el porc dues vegades l’any i es fan tota la varietat d’embotits que ofereixen al restaurant.