Notícies

Diumenge  21.09.2014  11:15

També ha guanyat la Usap, amb escreix

la Usap va guanyar ahir dissabte a l'estadi Aimé Giral el seu partit contra Agen per 32 a 16, amb també el bonus ofensiu. Era el partit corresponent a la cinquena jornada del campionat de ProD2 ...>>
Dm. 21 de setembre del 2014

Men?ame
 

El retorn d'Henry Tuiliagi a l'equip català va ser providencial, perquè l'Usap guanyés el seu partit contra Agen ahir dissabte. Precisament el jugador samoà ha estat elegit l'home del partit. També va ser el més ovacionat pel públic de l'Aimé Giral, quan els altaveus van anunciar la composició dels equips. No han calgut  més d'alguns segons del partit per veure la seua primera càrrega i sentir les primeres exclamacions a les grades. Henry és de tornada! En tots els bons cops en primera mitja part, ha imprès el tempo i ha impulsat a l'USAP cap a dalt. La prestació del samoà ha estat apreciada pels seus companys d'equip.

Podeu consultar la fitxa tècnica d'aquest partit aquí. Després d'aquesta victòria la usap és tercera a la classificació. El pròxim partit el jugarà el 4 d'octubre al seu estadi contra l'equip de Mont de Marsan.