La V de la Diada, als mitjans espanyols

  • En repassem els titulars

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.09.2014 - 17:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Diada també ha tingut ressò en els mitjans espanyols. En les edicions digitals, tots els diaris, canals i emissores han destacat la multitudinària V que s’ha format a la Gran Via i la Diagonal de Barcelona.

El Mundo obria a mitja tarda l’edició digital amb un gran titular: Milers de catalans demanen la consulta amb una ‘V’ multitudinària. També ha seguit la mobilització en directe.

El País també parlava de la gran mobilització a primera plana: Una gran multitud ocupa el centre de Barcelona en favor del dret de decidir. El diari ha mantingut un seguiment en directe.

El diari La Razón presentava la impressionant V amb un titular moderat: Marxa independentista a Barcelona per la Diada.

I l’ABC obria just després de la V la portada amb aquest titular: CiU vol adoctrinar 500.000 musulmans per al seu pla secessionista. Més tard ha publicat que el govern espanyol xifrava en 520.000 els participants en la V.

RTVE comentava que hi havia milers de ciutadans formant una cadena humana en favor de la consulta a la Diada de Catalunya.

Una altra cadena, Antena 3, parlava de multitudinària afluència a la ‘V’ independentista que demana la consulta del 9-N. I Telecinco deia: Una ‘V’ multitudinària a Barcelona demana de poder votar en la consulta del 9-N.

La Cadena Ser ha destacat: Milers de catalans formen una ‘V’ gegantina per la independència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any