La V de la Diada: Recomanacions de mobilitat

  • La campanya 'Ara és l'hora' ofereix informació útil si us hi desplaceu amb transport públic, cotxe o autocar

VilaWeb
Redacció
02.09.2014 - 20:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La campanya ‘Ara és l’hora’ ofereix a la web una pàgina especial amb consells de mobilitat. L’organització vol que l’arribada a Barcelona sigui prou compassada per a facilitar la fluïdesa. En la pàgina s’hi ofereix informació útil per als qui aniran a Barcelona amb transport públic, amb autocars organitzats o amb vehicle privat.

Per això, l’espai conté un seguit de recomanacions de mobilitat, com és ara anticipar el viatge, utilitzar transport públic sempre que sigui possible i compartir el vehicle privat, si és el cas.

A més, s’hi ofereixen els horaris i possibilitats per arribar a Barcelona amb transport públic, també depenent del tram on es vol anar. Així mateix, inclou un mapa d’aparcaments amb transport públic per deixar-hi el vehicle. Heus-los ací:

Aquestes són les recomanacions publicades per la campanya:   

Amb transport públic

Durant tota la Diada s’han establert horaris especials de transport públic. Feu clic ací per consultar-ne els horaris.

Per saber com anar fins al tram en què us heu inscrit consulteu l’apartat ‘Com arribar al meu tram

Per evitar cues a les estacions i parades de metro, es recomana d’adquirir directament bitllets d’anada i tornada.

Per a grups fins a cinc persones podeu emprar els Bonotrens de Renfe o els bitllets de transport T10. Si sou un grup fins a 35 persones, podeu comprar la targeta de transport T70/30 (més informació T 70/30).

Amb vehicle privat

Us recomanem d’emplenar totes les places de l’automòbil per fer més fluida la circulació durant tota la Diada.

Per a compartir places, disposeu de les següents plataformes com a punt de trobada entre conductors i passatgers: Fòrum Mou-te cap a la VFes_eDitAmovens, Blablacar.

Mireu de deixar l’automòbil als aparcaments que hi ha al voltant de Barcelona, a prop d’estacions de rodalia de FGC i Renfe (aparcaments amb transport públic).

Si us trobeu obligats a entrar al centre de Barcelona, aneu a les zones indicades al mapa segons el vostre tram. També s’ofereixen descomptes en aparcaments privats de Barcelona. Per a més informació feu clic ací:

Amb autocar

Escriviu a autocars@assemblea.cat, indicant el nombre d’autocars i el vostre tram. Us indicaran quina és la zona reservada per a aparcar-los.

Es recomana d’arribar a Barcelona abans de les 14.00. A partir de les 15.00 pot haver-hi talls del trànsit en alguns punts propers a la V i tindreu dificultats per a accedir a les àrees d’aparcament habilitades.

Si encara no heu reservat plaça d’autocar, podeu posar-vos en contacte amb les assemblees territorials de l’ANC que tingueu més a prop.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any