Conill a la cassola amb moniato

  • Del llibre 'La cuina de les àvies del Priorat' (Cossetània)

VilaWeb
Redacció
25.08.2014 - 00:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:

1 conill

1 ceba grossa

2 tomaques

5 grans d’all

un tros de canó de canyella

oli

pebre negre

pebre vermell

sal

1 moniato

1 cullerada de farina

ametlles

avellanes

Elaboració:

Posem la cassola al foc amb oli, la ceba tallada petita, les tomaques ratllades, el conill a trossos, els alls, pebre negre, pebre vermell i la sal.

Quan tot s’hagi rostit bé, traiem el conill de la cassola. Afegim la cullerada de farina al rostit, ho remenem una mica i hi tirem l’aigua. Ho deixem bullir un xic i ho colem. A continuació, hi afegim el conill i una picada d’ametlles i avellanes.

En una paella a banda fregim el moniato tallat a rodanxes un xic gruixudes. En estar cuites, les afegim al suquet de la cassola del conill. Un temps de fer xup-xup, i fora.

La Figuera i la Serra d’Almos: Carme Anguera Abelló (Ho feia la padrina Maria de ca l’Adelaida, a la Serra d’Almos). Del llibre ‘La cuina de les àvies del Priorat‘ (Cossetània)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any