Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  12.08.2014  02:59

Robin Williams, el professor que va enlluernar el club dels poetes morts

Us oferim un seguit de vídeos de la filmografia de Robin Williams

Men?ame
 

'El club dels poetes morts' va esdevenir, per a tota una generació de joves amants de la literatura, un film de culte. Robin Williams hi feia el paper del nou professor de literatura de la prestigiosa acadèmia Welton, John Keating, que ensenya a un grup d'alumnes el significat de 'carpe diem' (aprofitar el moment) i la importància de fer realitat els somnis a través de la poesia. Els alumnes, a partir d'això, decideixen continuar amb el club dels poetes morts, del qual Keating havia estat membre quan estudiava. L'autoritat acadèmica, avisada pels pares, intenta impedir aquesta manera d'ensenyar i, després de diversos incidents, expulsa el professor, que és acomiadat de manera molt emotiva pels alumnes, als quals ha transformat.

El film va ser doblat al català però no ha estat possible trobar-ne cap fragment a YouTube. Us n'oferim dos dels millors moments en la versió anglesa i espanyola.

En la filmografia de Robin Williams destaquen més films, com 'Good Morning Vietnam'.

O 'Good Will Hunting', que li va fer guanyar l'Oscar.

Men?ame