L’exposició ‘4 ¼. 425 anys de les festes de Sant Roc a Barcelona’ al ‘Fes Ta Festa’

  • L’edició 2012 del programa parla de l’exposició retrospectiva de la festa major més antiga de Barcelona

VilaWeb
Redacció
19.07.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘4 ¼. 425 anys de les festes de Sant Roc  a Barcelona’ és una exposició que es fa a la Casa dels Entremesos de Barcelona és la protagonista de la primera part del ‘Fes ta festa’. Podreu conèixer tots els detalls amb declaracions de Xavier Cordomí, de Josep Fornés i del tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona Jaume Ciurana.

A les seccions periòdiques hi ha la ‘Crònica castellera’ d’en Carles Esteve sobre la gran actuació dels Castellers de Vilafranca de diumenge passat a Altafulla. En Víctor Pàmies ens farà conèixer una altra frase cèlebre popular: ‘Qui no adoba la gotera, ha d’adobar la casa entera’. I des del Museu Etnològic de Barcelona coneixerem que és un ‘Bastó de tintillaina’. També escoltarem un tema del grup Malva de Runa a ‘Rouenfolk’ i acabarem coneixent una mica més la ‘Casa de la Festa de Tarragona’.

L’apartat musical podreu sentir ‘A la sirga’ del tenora Jordi Molina, l’acordionista Pere Pau Ximenis i el Quartet Insòlit. N’escoltarem el tema titulat ‘Sentiment’, del mateix Jordi Molina, inspirat en una sardana del mestre Vicenç Bou. També hi haurà ‘La Moixaranga del Titu’ de la Companyia Elèctrica Dharma i la Cobla Mediterrània i les sardanes ‘Entre els pins i la mar’ de Josep Saderra i ‘Independansa’ de Jordi Paulí.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any