Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  02.06.2014  20:00

300 contes per a un Tricentenari: El rei xop

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Una vegada hi havia una princesa que es va enamorar del seu jardiner i li va anar a explicar al rei, el seu pare. El rei li va dir que no podia ser perquè el jardiner era pobre. I ella va insistir perquè el seu pare li havia explicat temps enrere que tots els homes eren iguals. Però el rei no ho acceptava perquè aquell jardiner no era un noble. Però la princesa va insistir tant que el rei va cedir posant algunes condicions al casament. Voleu saber quines condicions li va posar? I voleu saber si les van poder complir el jardiner i la princesa? Doncs escolteu aquest conte que ens explica l'Albert Estengre: 'El rei xop'.

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo, i per a tots els públics, de la mà d'Albert Estengre. Podeu seguir i comentar els contes a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.