Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  17.05.2014  06:00

Una recepta de cuina romana: Pèsols de l’Índia amb sipionets

Del restaurant La Sargantana de Badalona

Men?ame
 

Ingredients (per a quatre persones):

2 quilos de pèsols sense desgranar

500 grams de sipionets

6 porros

2 manats d’alls tendres

1 got de vi blanc DO Alella

1 culleradeta de cafè de coriandre mòlt 

amb orenga i comí

Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

Desgranem els pèsols i netagem els sipionets. Tallem els porros i els alls tendre a rodanxes fines i els reservem. Posem una cassola al foc amb oli i saltem breument els sipionets. Els retirem. Afegim les verdures. Un cop confitades afegim els pèsols a la cassola i el got de vi blanc. Ho deixem estofar amb la cassola tapada uns quants minuts i a mitja cocció hi afegim els sipionets. Salpebrem. Hi posem el coliandre, l'orenga i el comí. Tapem la cassola i esperem que s'acabi de coure.

(Extret del número 21 de la revista Papers de vi, dedicada a Baetulo i el vi de la Laietània).