Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  30.04.2014  11:30

113 llars sense gas natural des de dijous passat

Des del passat dijous, 113 llars del barri de Sant Mateu, a Perpinyà, no tenen servei de gas natural a les seues cases, degut a una avaria en la distribució d'aquest ...>>
Dc. 30 d'abril del 2014

Men?ame
 

Després d'haver assenyalat a la companyia GRDF els problemes en la seua recepció de gas a les seues cases, els operaris d'aquest van començar a investigar. Van trobar que hi havia una infiltració d'aigua, en l'indret del subministrament del gas cap a les llars. Els operaris van tenir de tallar aquest, i van avisar tant a Veolia com a l'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània.

Els operaris de GRDF van tallar el subministrament de gas ja que, malgrat que havien evacuat l'aigua, aquesta continuava brollant, cosa que els va forçar a continuar amb la seua investigació per saber d'on procedeix. Per raons de seguretat, es va tallar el subministrament, deixant 113 llars sense gas.

Diversos quilòmetres de xarxa han de ser controlats, carrer per carrer, per tal de determinar i d'aïllar l'indret exacte on l'aigua penetra a la xarxa. Mentre no sigui definit, les reparacions no podran arrencar i l'alimentació en gas no podrà ser restablerta.

Els clients de GRDF es poden informar contactant el 0800 47 33 33 on 'les informacions són regularment posades al dia'.