Eines per a impulsar un nou model social i econòmic

  • El portal Viucat vol facilitar la col·laboració entre ciutadans, empreses, entitats i administracions de Catalunya

VilaWeb
Redacció
21.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fomentar valors com la cooperació i la solidaritat i contribuir a crear un nou model social i econòmic basat en les relacions de proximitat. Aquest és l’objectiu que s’ha marcat Viucat, un nou portal que vol contribuir a facilitar la relació entre ciutadans i empreses amb esperit col·laboratiu i entitats no lucratives. Aquest projecte social, d’àmbit català, posa a disposició de les empreses, ciutadans, entitats i administracions locals unes quantes eines que faciliten les relacions socials i econòmiques al territori.

A més de potenciar els productes autòctons, Viucat treballa per promoure una nova economia facilitant l’intercanvi de productes o serveis i promovent l’ús de monedes socials.

Ara mateix, al portal es pot trobar informació sobre les comarques i municipis de Catalunya; un directori d’empreses i ONG i entitats no lucratives; informació sobre els projectes solidaris de comarques o municipis; una borsa de patrocini de projectes socials i solidaris, de treball, de voluntariat i d’intercanvi de productes i serveis entre empreses i entitats; informació sobre equipaments públics municipals i comarcals; una agenda d’activitats per comarques, i notícies empresarials, solidàries i institucionals dels usuaris del portal.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any