Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  20.04.2014  15:00

Els deu invents que es van popularitzar amb la Primera Guerra Mundial

Men?ame
 

Entre les nombroses commemoracions d'enguany, n'hi ha una de caràcter internacional: el centenari de la Primera Guerra Mundial. Tot i que la data exacta del centenari de l'esclat del conflicte mundial és el 28 de juny, dia en què fou assassinat a Sarajevo l'arxiduc Francesc Ferran d'Àustria, molts mitjans hi dediquen temes sobre molts aspectes d'una guerra que va causar més de nou milions de morts. Com aquesta notícia de la BBC, que descobreix els deu invents que es van popularitzar amb aquell conflicte.

Stephen Evans, a '10 inventions that owe their success to World War One', esmenta com a productes o conceptes popularitzats per la guerra les tovalloletes sanitàries i els mocadors de paper, el solàrium, el canvi d'horari d'estiu, les bossetes de te, el rellotge de polsera, les salsitxes vegetarianes, les cremalleres, l'acer inoxidable i la comunicació amb els pilots d'avió.